Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 15/01/2021 | 22:26 h

NOTÍCIES

  • Acte de constitució del Consell de Salut del Baix Llobregat

Ens adherim al Consell de Salut del Baix Llobregat

1/2/2019

El nostre alcalde, Jesús Naharro, va assistir el dijous 31 de gener al matí l'acte de constitució del Consell de Salut del Baix Llobregat, que va tenir lloc a la Sala d’Actes del Consell Comarcal del Baix Llobregat, a Sant Feliu de Llobregat. A la tarda, el Ple Municipal d'Abrera va aprovar per unanimitat l'adhesió al consell.

A la seu del Consell Comarcal, el president del Consell Comarcal i del Consell de Salut, Josep Perpinyà, acompanyat pels vicepresidents del consell i la Secretària General del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Laura Pelay, van donar la benvinguda institucional als participants.

 

Seguidament es van presentar les comissions de treball del nou Consell de Salut, que analitzaran la situació dels CAPs, CUAPs i centres hospitalaris de la comarca, la formació i innovació vinculada als centres hospitalaris per la fidelització de professionals i l'establiment d'un nou model d’atenció sanitària, la interrelació amb Serveis Socials, Salut Mental i Drogodependències, i l’impuls i dinamització dels Consells de Salut Municipals, entre altres temes.

 

Pel nostre alcalde, Jesús Naharro, el Consell de Salut del Baix Llobregat és "un espai de proposta, amb una visió global, que inclou 30 ajuntaments, agents socioeconòmics i l'àmbit sanitari, amb els quals abordarem les problemàtiques existents i els reptes de futur. Treballarem què passa als CAP, als hospitals. És una gran oportunitat per diagnosticar i treballar per resoldre un problema que ens preocupa als ajuntaments, als municipis i als veïns i veïnes". 

 

Adhesió per unanimitat

L'acte de constitució del Consell de Salut va coincidir amb la celebració del primer Ple Municipal de 2019 al nostre consistori. Tots els grups municipals van votar favorablement a l'adhesió de l'Ajuntament d'Abrera al consell. El regidor de Medi Ambient i Sanitat, Xavier Serret, va destacar que el nou comitè és "un pas important pel Consell Comarcal. L'objectiu principal és promoure la participació dels ajuntaments en la millora dels serveis de salut, amb la col·laboració dels agents socials, econòmics i entitats.

 

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25