Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 20/01/2019 | 22:18 h

NOTÍCIES

  • violencia

Un centenar de persones es concentren contra la violència de gènere

26/11/2012

Més d´un centenar de veïns i veïnes es van concentrar diumenge a la plaça Pau Casals contra la violència masclista. Petits i grans van participar a tallers  de confecció de roses de paper i de drap que després van enganxar a un llaç gegant simbòlic i van omplir quatre pissares de frases contra la violència de gènere i a favor de la igualtat. Alumnes de l´IES  Voltrera van ser els encarregats de fer la lectura del manifest i posteriorment es va guardar un minut de silenci en record a les víctimes. Per finalitzar l´acte es va enlairar un globus blanc gegant amb una de les inscripcions en favor de la pau.

Aquest acte institucional va ser la cloenda de tota una setmana d´activitats a Abrera on hi ha hagut una exposició de dones immigrants, un cinefòrum, un taller de cuina per a homes o la representació de l´obra de teatre "És de Conya", que els alumnes de l´Institut Voltrera van poder veure a l´auditori de Centre Polivalent.

Els actes contra la violència masclista han estat organitzats per l´Ajuntament d´Abrera i les entitats Dones i Futur, Abrera contra la Violència de Gènere i el Cine Club Emmetcinats, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Diputació de Barcelona.

 

Dilluns, 26 de novembre de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25