Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 10/04/2021 | 16:51 h

NOTÍCIES

  • Festa Major Jove 2017
  • Comissió Festa Major Jove 2019

Digues la teva a la Comissió de la Festa Major Jove 2019!

29/1/2019

Convoquem a tots els i les joves i les entitats que vulguin participar en la reunió de la Comissió de la Festa Major Jove 2019, que se celebrarà aquesta tarda a les 18.00 hores, al Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1). T'hi esperem!

La Comissió Assessora i d’Organització de la Festa Major Jove és el canal de participació on les diferents entitats juvenils i la joventut d’Abrera, a títol individual, pot expressar quines activitats volen per la Festa Major Jove. Es treballa de forma coordinada amb el Departament de Joventut de l'Ajuntament.

 

En aquesta convocatòria s’informarà del pressupost disponible per la Festa Major Jove, així com les idees i propostes del Departament de Joventut. Després s’obrirà un torn de paraules per tal que els/les assistents puguin opinar i fer arribar les seves idees.

Després de la convocatòria s’obre un termini de 15 dies naturals, del dijous 31 de gener al dijous 14 de febrer, ambdós dies inclosos, per presentar propostes de forma presencial al Casal de Joves (pl. del Rebato, 1) o per email a l'adreça de correu joventut@ajuntamentabrera.cat.

 

Totes aquestes propostes es presentaran a la segona convocatòria que serà el dimecres 27 de febrer de 2019 a les 18.00 hores, al Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1).

 

Participa-hi! Digues la teva!

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies