Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 19/11/2019 | 21:11 h

NOTÍCIES

  • Espectacle La Xarxa. Gener 2019
  • Espectacle La Xarxa. Gener 2019

La Xarxa torna al 2019 amb força!

16/1/2019

L’Associació per a la Promoció de l’Espectacle Infantil i Juvenil a Abrera, La Xarxa, va iniciar l’any el diumenge 13 de gener passat amb l’espectacle “El conte de la lletera” de la companyia Xip xap, amb un gran número de públic.

A l’espectacle, que va tenir lloc a l'Auditori del Centre Polivalent, van assistir 140 persones. Petits i grans van gaudir amb la història tradicional de la Lletera, amb les increïbles titelles de la companyia Xip xap de Lleida. La protagonista d’aquest conte és una nena fantasiosa i que li agrada molt cantar.

 

La nova junta de l’entitat, segueix sumant socis i sòcies i ja compta amb més de 200. La Xarxa continua amb "la programació familiar estable a Abrera" i treballa "perquè els nostres infants tinguin gust per les arts escèniques", ha explicat l'entitat abrerenca.

 

El següent espectacle serà “La Caputxeta i el llop” de Magatzem d’arts. La funció tindrà lloc el diumenge 17 de febrer al Centre Polivalent (Plaça del Rebato, 1) a les 12 hores.

Si voleu més informació dels espectacles de La Xarxa, us podeu posar en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic laxarxa.abrera@gmail.com o seguir-los al seu Facebook.

 

 Vine i enxarxa’t a La Xarxa d’Abrera!

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25