Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/02/2019 | 13:17 h

NOTÍCIES

  • Pista rosa
  • Pista rosa i plaça de les Escoles

Millorem la plaça de les Escoles i la pista rosa

16/1/2019

Coincidint amb la reforma i millora de l’edifici de Serveis Socials (carrer Major número 3) des de l’Ajuntament hem reformat la plaça de les Escoles i el seu entorn, la pista rosa, per millorar aquest espai públic.

Per millorar la seguretat de l’entorn hem substituït les baranes existents a la plaça de les Escoles i a la pista rosa. A la plaça hem reparat el paviment i hem col·locat revestiment de paret de pedra natural.

A la pista rosa, hem millorat el paviment, mantenint el color característic de l’espai, i hem instal·lat una jardinera d’acer corten, d’aspecte oxidat, amb vegetació per tal de fer un entorn més agradable. També hem millorat la il·luminació amb nous projectors. El pati de l’Ajuntament vell, ha quedat tancat amb una tanca de fusta. Tot això, amb la voluntat d’integrar l’espai adequadament en l’àmbit del nucli antic del nostre municipi.

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels nostres veïns i veïnes, hem realitzat un pas de vianants adaptat al carrer de La Florida i hem millorat la connexió amb el passatge de les Escoles.

Aquesta actuació l'hem realitzat amb les aportacions del veïnat del barri de La Florida. Convidem els nostres veïns i veïnes a gaudir d’aquest espai públic amb civisme. Entre tots i totes, fem Abrera!

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25