Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 27/05/2020 | 15:31 h

NOTÍCIES

  • cooperació

Fins el dia 28 es poden sol·licitar ajuts per a cooperació

21/11/2012

Fins el 28 de novembre les entitats poden sol·licitar a l´Ajuntament d´Abrera els ajuts de 2012 per a la cooperació al desenvolupament. La Junta de Govern Local de l´Ajuntament d´Abrera ha aprovat les bases reguladores de la convocatòria d´ajuts per a activitats de cooperació al desenvolupament per a l´exercici 2012, amb especial atenció a les de caràcter econòmic i social, tècnic, institucional, educatiu, cultural, científic, professional i sanitari.

Com es recull a les bases, els ajuts concedits hauran de tenir caràcter eventual i voluntari, i els podran sol·licitar les entitats privades sense afany de lucre que tinguin per finalitat la cooperació i la sensibilització al desenvolupament i que ho facin constar en els seus estatuts. Les subvencions podran arribar fins al 80% del cost del projecte, amb un màxim de 6.000 euros.

Les entitats interessades poden presentar la seva sol·licitud al Registre General de l´Ajuntament d´Abrera fins el 28 de novembre. Les bases completes es poden consultar en portada a aquest mateix web.

Dimecres, 21 de novembre de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25