Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/02/2019 | 05:08 h

NOTÍCIES

  • Taller Participatiu Ajuda'ns a dissenyar el nou espai del Casal Social de Can Vilalba

Vine al taller participatiu 'Ajuda'ns a dissenyar el nou espai del Casal Social de Can Vilalba'

26/11/2018

Des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem un taller participatiu que tindrà lloc, el divendres 30 de novembre, al Casal Social de Can Vilalba (Av. Circumval·lació, 3 ) a les 17.30 hores on treballarem amb associacions i veïns i veïnes com serà la reforma i millora del casal social d'aquest barri del nostre municipi.

El taller tindrà una durada de dues hores, de les 17.30 h a les 19.30 h. Per facilitar l’assistència de pares i mares, el taller comptarà amb un servei d’acollida per a nens i nenes. En finalitzar, hi haurà un petit refrigeri pels participants.

 

L’objectiu del taller participatiu és treballar conjuntament amb associacions i veïns i veïnes la reforma i millora del casal social, ubicat en la Masia de Can Vilalba, i del parc annex, que inclou un petit bosc de roures. L'antic edifici, originari del segle XVIII, es va enderrocar i construir de nou l'any 1990 per seguretat, salvant un antic escut del propietari, el germà del virrei Amat. La masia possiblement formava part de l'equipament agrari de la finca.

 

Vine al taller participatiu i dissenyem aquest nou espai. Entre tots i totes fem Abrera!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25