Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/01/2021 | 02:02 h

NOTÍCIES

  • Taller participatiu 'Dissenyem el nou parc annex a l'Escola Josefina Ibáñez'

Vine al taller participatiu ‘Dissenyem el nou parc annex a l'Escola Josefina Ibáñez’

20/11/2018

Des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem un taller participatiu que tindrà lloc, aquest dimecres 21 de novembre, a l'Escola Josefina Ibáñez, a les 17 hores on treballarem amb associacions i veïns i veïnes com serà el nou parc que s’ubicarà en el terreny que hi ha entre l’Escola Josefina Ibáñez i el club de petanca, al carrer Esparreguera del nostre municipi.

El taller tindrà una durada de dues hores, de les 17 h a les 19 h. Per facilitar l’assistència de pares i mares, el taller comptarà amb un servei d’acollida per a nens i nenes. En finalitzar, hi haurà un petit refrigeri pels participants. L’objectiu del taller participatiu és treballar conjuntament amb les associacions del barri i els veïns i veïnes en el disseny del nou parc del municipi, recollint les impressions i valoracions aportades. Des de l’Ajuntament d’Abrera promovem les nostres zones verdes amb unes instal·lacions segures i afables amb el nostre entorn.

Antics conreus
La parcel·la on es farà el parc forma part de l’antiga finca agrària de Can Morral del Riu. És part dels antics conreus i en el centre s’hi conserven oliveres i ametllers, que es mantindran i es potenciaran en el nou parc.

Dotarem l’espai de serveis públics, mobiliari urbà com bancs per a tenir cura dels usuaris i usuàries, elements d’estada, farem accessibles els camins i els accessos, i il·luminarem el recinte per a millorar la seguretat.

Vine al taller participatiu i dissenyem aquest nou espai. Entre tots i totes fem Abrera!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25