Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 10:59 h

NOTÍCIES

  • ALUMNES CURS RPOMOCIÓ ECONÒMICA

Abrera potencia l´ocupabilitat de joves de 18 a 25 anys

5/11/2012

Abrera participa al projecte “Joves per l´ocupació”, un programa comarcal de suport a l´experiència pràctica dels joves entre 18 i 25 anys desocupats que combina orientació, tutoria, seguiment individualitzat, formació i pràctiques en empreses.

Dinous ajuntaments de la comarca, coordinats des del Consell Comarcal del Baix Llobregat, han demanat una subvenció al Servei d´Ocupació de Catalunya(SOC) per dur a terme aquest projecte.

Pel que fa a les especialitats de formació que s´ofereixen, hi ha activitats auxiliars de magatzem, operacions bàsiques de cuina, caixers i reposadors, atenció sociosanitària a persones dependents en institucions, i operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics.

El perfil dels beneficiaris del projecte s´enfoca a nois i noies de 18 a 25 anys, en situació d´atur, amb dèficits formatius i baixa qualificació. El projecte inclou treball en competències clau, formació professionalitzadora, accions formatives per a l´obtenció del títol d´ESO (per a qui el tingui), i experiència professional en empreses. Cada participant serà objecte d´una atenció personalitzada per part del tutor assignat.

A Abrera, els joves interessats a participar en aquest projecte, s´han d´adreçar al Servei Local d´Ocupació, a les dependències de Promoció Econòmica (ubicada a la primera planta del Mercat Municipal). També poden trucar al telèfon 93 770 01 02. La previsió és que la formació s´iniciï al mes de desembre.

Dilluns, 5 de novembre de 2012.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25