Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 09/12/2018 | 22:40 h

NOTÍCIES

  • Espai Nap-Buf

Comença la primera edició de l’Espai Nap-Buf amb el grup ple!

25/10/2018

El servei educatiu municipal per a famílies amb nadons durant el seu primer any de vida, l'Espai Nap-Buf, ha començat amb èxit de convocatòria i el grup ple, però pots participar a la propera edició, que s’iniciarà al mes de gener. L’espai té com a principal objectiu oferir a les famílies orientació i suport en la criança i educació dels seus fills.

Tenir un fill o filla és una experiència molt intensa en la vida de les persones, que genera expectatives i il·lusions i, que alhora, desvetlla dubtes i ansietat que val la pena compartir.

 

Mares, pares i professionals comparteixen experiències i estableixen una relació d’ajuda mútua mentre es tracten diferents temes d’interès com la lactància, la introducció dels nous aliments, la nit i la son, la cura de la mare i del nadó, les seves necessitats, el procés evolutiu de l’infant de 0 a 3 anys, els jocs, els límits, les emocions, el massatge infantil...

Com funciona?
Organitzem tres edicions gratuïtes durant el curs escolar (d’octubre a desembre; de gener a març; i d’abril a juny) de 10 sessions cadascuna d’elles. La segona edició es realitzarà del 15 de gener al 19 de març de 2019.


Horari i lloc de l'activitat
Els dimarts d’11.30 hores a les 13 hores al Casal d’Avis (Rambla del Torrentet, 8).

Informació i inscripcions al Servei d’Educació de l’Ajuntament d’Abrera, a l’adreça electrònica abreraeduca@ajuntamentabrera.cat o trucant al tel. 93 770 03 25.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25