Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 15/11/2018 | 00:52 h

NOTÍCIES

  • Participem en la VII Roda d'Homes contra la Violència de Gènere
  • Participem en la VII Roda d'Homes contra la Violència de Gènere
  • Participem en la VII Roda d'Homes contra la Violència de Gènere

    + 1

  • Participem en la VII Roda d'Homes contra la Violència de Gènere

Participem en la VII Roda d’Homes contra la Violència de Gènere

23/10/2018

Amb el lema, “Surt de la manada, deixa el masclisme”, aquest dilluns a la tarda veïns i veïnes d’Abrera es van concentrar a la plaça de la Constitució contra la violència masclista. L’acte el va organitzar l'Associació Abrera Contra la Violència de Gènere (AACVG), Dones i Futur, Grup Ánfora, i Homes Igualitaris amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Les entitats organitzadores expliquen que als voltants del dia 21 d'octubre, i en commemoració de la primera manifestació d'homes celebrada en Sevilla contra les violències masclistes, els homes es reuneixen per manifestar el seu rebuig vers la violència que exerceixen els homes i pateixen les dones. Violència que ens tenalla com a persones i ens avergonyeix com a societat.

Els participants en la Roda d’Homes van formar un cercle al voltant d'un gran llaç blanc amb espelmes, es va llegir un manifest de rebuig al masclisme imperant a la societat, i de suport a les víctimes i els seus familiars. L’alcalde, Jesús Naharro, i els regidors Francisco Sánchez, Xavier Serret, i Miquel Tomàs van participar en la roda.

Amb aquesta iniciativa, els homes donen visibilitat al seu rebuig vers la violència masclista perquè, com es repeteix en els lemes d'aquestes concentracions, “el silenci ens fa còmplices” i “la igualtat és cosa de tots”.


Xerrada “Masculinitats dissidents”

Les entitats AAcVG, Dones i Futur, Grup Ánfora, Homes Igualitaris també organitzen amb la col·laboració de l’Ajuntament la xerrada gratuïta "Masculinitats dissidents", que tindrà lloc a la Casa de Cultura (Federico García Lorca, 17) aquest dimecres 24 d’octubre a les 18.30 hores.

A la xerrada, es parlarà de les noves masculinitats, que ja no són tan noves, i s’analitzarà que poden fer els homes per a aconseguir una societat més igualitària.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25