Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2019 | 23:56 h

NOTÍCIES

  • Abrera Riu Again
  • El cicle d'humor Abrera Riu torna amb força!

El cicle d'humor Abrera Riu torna amb força!

23/10/2018

Preparats i preparades per riure? Torna el cicle d'Abrera Riu! Amb la diferència que aquesta vegada ens acompanyen figures femenines tan conegudes i representatives en el món de l'espectacle com Sil de Castro o Cristi Garbo.

A més, el cicle també coincideix i s'apropa per dates al dia 25 de novembre, dia contra la violència de gènere. Des de l'Ajuntament apostem perquè les dones tinguin visibilitat en tots els àmbits possibles. En aquest cas, en els espectacles, per així intentar aconseguir una equitat real. L'Abrera Riu Again és un cicle per reivindicar l'humor com a eina de cohesió social i com a necessitat humana vital protagonitzat per dones.

 

Així, poseu-vos les vostres millors gales, perquè el divendres, 26 d'octubre, a les 21. 00 h, a la Casa de Cultura, començarà el cicle de monòlegs amb la humorista Sil de Castro. La còmica ens explicarà els seus somnis, desitjos, traumes, mites preferits i aventures. Podem dir que és el monòleg més cabareter del cicle. Ella és gamberra, irreverent i salvatgement tendre.

 

El cicle continuarà el divendres 16 de novembre amb Cristi Garbo i el seu acompanyant Ricardo Cornelius, a les 22 hores a la Casa de Cultura, els quals ens presentaran una obra de teatre i clown on dos artistes intenten fer un concert.

 

Entrades

Les entrades pel cicle Abrera Riu Again en podran comprar 45 minuts abans de l'inici de l'actuació (no hi ha venda anticipada). Aforament limitat! 

 

Hora d'inici

22.00 hores

 

Hora de fi de l'espectacle

23.30 hores

 

Preu

General: 4,30 €

Reduït: 2,55 €

 

Poden acollir-se a l'entrada reduïda els més grans de 60 anys, els/les joves d'11 a 18 anys, ciutadans i ciutadanes en situació d'atur i veïns i veïnes amb discapacitat o amb el carnet de la Biblioteca.

 

Amb el preu de l'entrada s'inclou un refresc.

 

 

Us hi esperem! No falteu a aquestes nits d'humor!

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25