Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 31/10/2020 | 03:19 h

NOTÍCIES

  • Tercera reunió del Grup Motor dels Pressupostos Participatius 2018

Tercera reunió del Grup Motor dels Pressupostos Participatius 2018 d'Abrera

19/10/2018

La Sala de Plens de l'Ajuntament d'Abrera (plaça de la Constitució, 1) va acollir aquest dijous a la tarda la tercera sessió del Grup Motor dels Pressupostos Participatius 2018.

El 10 d’octubre passat va finalitzar el termini de presentació de propostes de projectes per als Pressupostos Participatius. Una vegada recollides les propostes presentades, la comissió tècnica de validació ha examinat i verificat les propostes  i ha elaborat un informe inicial, amb la finalitat de determinar la relació de les propostes admeses i la relació de les excloses, d’acord amb els requisits establerts a les Bases.

 

El Grup Motor, amb el suport de la comissió tècnica de validació, podrà contactar amb les persones/entitats/empreses que han presentat propostes per tal de resoldre qüestions formals de la presentació, aclarir dubtes del contingut o del pressupost.

 

La setmana vinent, la Comissió tècnica haurà d’emetre el seu dictamen definitiu, que traslladarà al Grup Motor, i aquest s’encarregaran de traslladar-lo a la ciutadania. Properament es realitzarà una audiència pública per presentar als veïns i veïnes del municipi les propostes.

 Els ciutadans i ciutadanes que han participat en el procés han presentat una proposta amb un cost màxim de 40.000 € + IVA.

El període de votació estarà obert del dilluns 29 d'octubre fins al diumenge 18 de novembre. Podrem votar en aquesta pàgina web.

 

Més informació a la secció Abrera Participa!

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25