Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 25/02/2021 | 07:31 h

NOTÍCIES

  • Celebrem el Dia Internacional de la Nena a Abrera
  • Celebrem el Dia Internacional de la Nena a Abrera

Celebrem el Dia Internacional de la Nena amb un contacontes

10/10/2018

Sabeu com es deia la primera dona que va pujar en una nau espacial? Algú us ha explicat alguna gesta d’una dona pirata? O podeu dir si la Cleopatra va existir de veritat? Tots aquests dubtes i d’altres els descobrireu a l’activitat “Dones que fan història” demà dijous a la Casa de Cultura

Des de l’Ajuntament d’Abrera amb la col·laboració de la Biblioteca Josep Roca i Bros hem preparat l’activitat “Dones que fan història” que consisteix en un contacontes que tindrà lloc demà dijous 11 d’octubre a dos quarts de set de la tarda a l’auditori de la Casa de Cultura d’Abrera (Federico García Lorca, 17).

 

A més de la narració oral, la sessió comptarà amb una maleta plena d’objectes i retrats relacionats amb cadascuna de les dones que han fet història al llarg del temps.

 

Aquesta activitat s’emmarca dins el projecte «Contes tu», contacontes des d’una perspectiva de gènere i està inclosa dins la programació del Consorci de Biblioteques de Barcelona.

 

A Abrera homenatgem les nostres nenes i dones i us animem a assistir al contacontes “Dones que fan història” demà a dos quarts de set de la tarda a l’auditori de la nostra Casa de Cultura.

 

Per elles!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies