Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 15/11/2018 | 00:52 h

NOTÍCIES

  • Informem sobre els Pressupostos Participatius al mercat dels dimarts
  • Informem sobre els Pressuposts Participatius 2018 al mercat dels dimarts
  • Presentació de propostes de projectes per als pressupostos participatius d'Abrera

Informem sobre els Pressupostos Participatius 2018 al mercat dels dimarts

3/10/2018

Aquest dimarts al matí vam instal·lar una carpa al mercat setmanal per informar la ciutadania sobre la presentació de propostes dels Pressupostos Participatius 2018. Durant el matí, diversos veïns i veïnes d'Abrera es van apropar i es van interessar sobre el procés. Es van resoldre dubtes i es van aclarir les qüestions plantejades pels ciutadans.

També se'ls va animar a presentar les seves propostes. Recordem que el termini de presentació de propostes finalitza el proper dimecres 10 d'octubre!

 

La Casa de Cultura va acollir el dimarts 25 de setembre una sessió informativa dels Pressupostos Participatius 2018. L'alcalde, Jesús Naharro, representants del Grup Motor, treballadors i treballadores de l'Ajuntament i veïns i veïnes del nostre municipi van parlar del procés participatiu.

 

Si tens més de 16 anys i vius a Abrera, formes part d’una associació o tens un comerç o empresa a Abrera, ja pots presentar la teva proposta per als Pressupostos Participatius 2018.

 

Què són els pressupostos participatius?
Els veïns i les veïnes d’Abrera proposarem, debatrem i decidirem el destí de 150.000,00 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2018.

Els ciutadans i ciutadanes proposarem projectes, aquells que reuneixin els requisits establerts passaran a la fase de votació i entre tots triarem i decidirem els que es duran a terme.

Qui pot presentar propostes?
Tots els ciutadans d’Abrera hi podrem presentar projectes!!!
Si ets veí o veïna d’Abrera i tens més de 16 anys, si pertanys a una associació del poble o si tens un comerç o empresa a Abrera, pots presentar la teva proposta.

Quantes propostes puc presentar i quin import poden tenir?
Es podrà presentar una proposta per participant (persona física/associació/empresa). El cost màxim del projecte proposat serà de 40.000,00 €, més IVA.

Com? On? Quan he de presentar la meva proposta?
Presenta el “formulari de presentació de propostes”, del dia 20 de setembre al 10 d’octubre, presencialment, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament (plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i també dimarts i dimecres de 16.30 a 19.00 hores), o per via telemàtica, en aquesta pàgina web, en el següent enllaç (feu clic aquí).

 

On em puc informar?
Si tens cap dubte, pots formular les consultes a l’adreça de correu electrònic abreraparticipa@ajuntamentabrera.cat o trucant per telèfon al 93 770 03 25 extensió 1114 (àmbit de Participació Ciutadana).
  

Quines propostes puc fer?
Pots presentar qualsevol proposta en matèria d’inversions.

I què és una inversió?
És tot allò que l’Ajuntament pot comprar o construir i que és perdurable en el temps:
- Adquisició de mobiliari urbà (bancs, papereres, gronxadors, arbres, senyals de trànsit, lluminàries...)
- Adquisició de mobiliari o altres per equipar edificis o serveis municipals (taules, cadires, material informàtic, vehicles, webs, wifi lliure...)
- Obres (instal·lar un parc, una font, arreglar una vorera, repavimentar, fer un carril bici, millorar la il·luminació, un pipicà, zones verdes, clavegueram...).

 

Trobaràs tota la informació a la secció Abrera Participa d’aquesta pàgina web. Fes la teva proposta! Entre tots i totes fem Abrera! 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25