Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 28/02/2021 | 18:26 h

NOTÍCIES

  • Presentació de propostes de projectes per als pressupostos participatius d'Abrera

T'informem sobre els Pressupostos Participatius 2018 al mercat dels dimarts!

1/10/2018

Demà dimarts 2 d'octubre ens trobareu instal·lats en una carpa al Mercat setmanal, en la qual informarem i explicarem als nostres veïns i veïnes com podeu presentar les vostres propostes pels Pressupostos Participatius 2018. Ens trobareu al mercat setmanal de les 9.30 h a les 13.30 h. Us hi esperem!

La Casa de Cultura també va acollir, el dimarts 25 desetembre a la tarda, la sessió informativa dels Pressupostos Participatius 2018. L'alcalde, Jesús Naharro, representants del Grup Motor, treballadors i treballadores de l'Ajuntament i veïns i veïnes del nostre municipi van parlar del procés participatiu. Tots els ciutadans d’Abrera podem presentar projectes fins el dimecres 10 d'octubre!

 

Si tens més de 16 anys i vius a Abrera, formes part d’una associació o tens un comerç o empresa a Abrera, ja pots presentar la teva proposta per als Pressupostos Participatius 2018.

Què són els pressupostos participatius?
Els veïns i les veïnes d’Abrera proposarem, debatrem i decidirem el destí de 150.000,00 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2018.

Els ciutadans i ciutadanes proposarem projectes, aquells que reuneixin els requisits establerts passaran a la fase de votació i entre tots triarem i decidirem els que es duran a terme.

Qui pot presentar propostes?
Tots els ciutadans d’Abrera hi podrem presentar projectes!!!
Si ets veí o veïna d’Abrera i tens més de 16 anys, si pertanys a una associació del poble o si tens un comerç o empresa a Abrera, pots presentar la teva proposta.

Quantes propostes puc presentar i quin import poden tenir?
Es podrà presentar una proposta per participant (persona física/associació/empresa). El cost màxim del projecte proposat serà de 40.000,00 €, més IVA.

Com? On? Quan he de presentar la meva proposta?
Presenta el “formulari de presentació de propostes”, del dia 20 de setembre al 10 d’octubre, presencialment, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament (plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i també dimarts i dimecres de 16.30 a 19.00 hores), o per via telemàtica, en aquesta pàgina web, en el següent enllaç (feu clic aquí).

 

On em puc informar?
Si tens cap dubte, pots formular les consultes a l’adreça de correu electrònic abreraparticipa@ajuntamentabrera.cat o trucant per telèfon al 93 770 03 25 extensió 1114 (àmbit de Participació Ciutadana).
  

Quines propostes puc fer?
Pots presentar qualsevol proposta en matèria d’inversions.

I què és una inversió?
És tot allò que l’Ajuntament pot comprar o construir i que és perdurable en el temps:
- Adquisició de mobiliari urbà (bancs, papereres, gronxadors, arbres, senyals de trànsit, lluminàries...)
- Adquisició de mobiliari o altres per equipar edificis o serveis municipals (taules, cadires, material informàtic, vehicles, webs, wifi lliure...)
- Obres (instal·lar un parc, una font, arreglar una vorera, repavimentar, fer un carril bici, millorar la il·luminació, un pipicà, zones verdes, clavegueram...).

 

Trobaràs tota la informació a la secció Abrera Participa d’aquesta pàgina web. Fes la teva proposta! Entre tots i totes fem Abrera! 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies