Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 27/10/2020 | 00:54 h

NOTÍCIES

 • DSCN5239.JPG
 • Sessió informativa dels Pressupostos Participatius
 • Sessió informativa dels Pressupostos Participatius

  + 7

 • Sessió informativa dels Pressupostos Participatius
 • DSCN5237.JPG
 • Sessió informativa dels Pressupostos Participatius
 • Sessió informativa dels Pressupostos Participatius
 • Sessió informativa dels Pressupostos Participatius
 • Sessió informativa dels Pressupostos Participatius
 • Presentació de propostes de projectes per als pressupostos participatius d'Abrera

Presenta la teva proposta de projecte per als Pressupostos Participatius 2018!

26/9/2018

La Casa de Cultura va acollir aquest dimarts a la tarda la sessió informativa dels Pressupostos Participatius 2018. L'alcalde, Jesús Naharro, representants del Grup Motor, treballadors i treballadores de l'Ajuntament i veïns i veïnes del nostre municipi van parlar del procés participatiu. Tots els ciutadans d’Abrera podem presentar projectes fins el dimecres 10 d'octubre!

Si tens més de 16 anys i vius a Abrera, formes part d’una associació o tens un comerç o empresa a Abrera, ja pots presentar la teva proposta per als Pressupostos Participatius 2018.

 

Què són els pressupostos participatius?
Els veïns i les veïnes d’Abrera proposarem, debatrem i decidirem el destí de 150.000,00 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2018.

Els ciutadans i ciutadanes proposarem projectes, aquells que reuneixin els requisits establerts passaran a la fase de votació i entre tots triarem i decidirem els que es duran a terme.

Qui pot presentar propostes?
Tots els ciutadans d’Abrera hi podrem presentar projectes!!!
Si ets veí o veïna d’Abrera i tens més de 16 anys, si pertanys a una associació del poble o si tens un comerç o empresa a Abrera, pots presentar la teva proposta.

Quantes propostes puc presentar i quin import poden tenir?
Es podrà presentar una proposta per participant (persona física/associació/empresa). El cost màxim del projecte proposat serà de 40.000,00 €, més IVA.

Com? On? Quan he de presentar la meva proposta?
Presenta el “formulari de presentació de propostes”, del dia 20 de setembre al 10 d’octubre, presencialment, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament (plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i també dimarts i dimecres de 16.30 a 19.00 hores), o per via telemàtica, en aquesta pàgina web, en el següent enllaç (feu clic aquí).

 

On em puc informar?
Si tens cap dubte, pots formular les consultes a l’adreça de correu electrònic abreraparticipa@ajuntamentabrera.cat o trucant per telèfon al 93 770 03 25 extensió 1114 (àmbit de Participació Ciutadana).
  

Quines propostes puc fer?
Pots presentar qualsevol proposta en matèria d’inversions.

I què és una inversió?
És tot allò que l’Ajuntament pot comprar o construir i que és perdurable en el temps:
- Adquisició de mobiliari urbà (bancs, papereres, gronxadors, arbres, senyals de trànsit, lluminàries...)
- Adquisició de mobiliari o altres per equipar edificis o serveis municipals (taules, cadires, material informàtic, vehicles, webs, wifi lliure...)
- Obres (instal·lar un parc, una font, arreglar una vorera, repavimentar, fer un carril bici, millorar la il·luminació, un pipicà, zones verdes, clavegueram...).

 

Trobaràs tota la informació a la secció Abrera Participa d’aquesta pàgina web. Fes la teva proposta! Entre tots i totes fem Abrera! 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25