Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 09/12/2018 | 23:04 h

NOTÍCIES

  • Setembre Musical. Reina Roja
  • Setembre Musical. Reina Roja
  • Setembre Musical. Reina Roja

El grup valencià Reina Roja captiva el públic del Setembre musical 2018

24/9/2018

El dissabte dia 22 de setembre a les 22h es va fer el segon concert del cicle “Setembre musical” 2018 a la Casa de Cultura. El grup convidat era Reina Roja, que va presentar el seu nou disc Sankara, del qual van vendre i signar molts exemplars entre els assistents.

Reina Roja és una banda originària de València, autogestionada i independent de flamenc-pop contemporani. Les seves cançons no es lliguen a un estil concret, però si a un missatge humanista que ells mateixos defineixen com a “imprescindible”. La crítica ha dit d’ells que són “una revolució sonora que barreja ritmes que vénen de tot arreu, transgredint fronteres i etiquetes, tallant els caps que no entenen que la passió i la creació són les úniques melodies que posen rumb directe a les emocions més pures.” Reina Roja combina el flamenc, la cobla i qualsevol música del món que els captivi sense oblidar les seves arrels mediterrànies. Això els ha dut a presentar una proposta personal, elegant i explosiva.

 

El concert, amb una cinquantena d’espectadors, va tenir la col·laboració especial de la bailaora Rosa Sanz, que va captivar als assistents i va afegir un plus de qualitat a la cita musical, liderat per María Briones a la veu, el productor i percussionista Rafa Villalba i Manuel Reyes a la guitarra flamenca.

 

El cicle el clourà el cor amb seu a Esparreguera Amazing Gospel, en un concert ben especial el dissabte 29 de setembre a les 22 h. Aquest concert de clausura canvia d’ubicació i, donada la proximitat amb la Fira Gastronòmica dels Porrons que es farà al Parc de Can Morral, es farà a l’Auditori del Centre Polivalent del Rebato.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25