Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 23/01/2019 | 08:20 h

NOTÍCIES

  • IMG_3309

Abrera continua oferint el servei d´urgències a l´Ambulatori els dissabtes

25/9/2012

Abrera continua tenint el servei d´urgències de l´Ambulatori els dissabtes gràcies a les gestions dutes a terme per l´Ajuntament després que el passat mes d´agost, el Departament de Salut de la Generalitat va decidir tancar el servei.

Tan bon punt el Consistori va tenir coneixement d´aquest fet, va mostrar la seva total desaprovació per aquesta decisió i va fer saber al Departament de Salut la seva negativa a la supressió d´aquest servei, tan necessari pel municipi. En un comunicat "urgent", l´Ajuntament d´Abrera va mostrar que estava  “totalment en contra de la decisió de la Generalitat de Catalunya de tancar l´ambulatori d´Abrera els dissabtes", una decisió que se sumava a la reducció d´horari d´atenció setmanal i al tancament dels diumenges afectant greument la qualitat de l´atenció sanitària al municipi.

Per recuperar l´atenció d´urgències, l´Ajuntament ha dut a terme totes les mesures de pressió necessàries perquè el CAP d´Abrera continuï oferint aquest servei a partir del passat dissabte, 22 de setembre, de 10 a 12h, i que els veïns no hagin de desplaçar-se fins a l´ambulatori d´Esparreguera per poder ser atesos.

L´Ambulatori d´Abrera és obert de dilluns a divendres de 8.00h a 21.00h, fora d´aquest horari s´ha d´anar a l´ambulatori d´Esparreguera. Per la seva banda, els ambulatoris de Can Vilalba i Santa Maria de Vilalba continuen amb el seu horari habitual: l´ambulatori de Can Vilalba ofereix servei els dilluns, dimecres, i divendres al matí, de 9.00h a 13.00h; i el consultori de Santa Maria els dimarts al matí, també de 9.00h a 13.00h, i els dijous a la tarda, de 15.00h a 18.00h. Per a més informació, i per sol·licitar cita prèvia, es pot trucar al telèfon de l´Ambulatori d´Abrera, 93 770 25 61.

Dimarts, 25 de setembre de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25