Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/02/2019 | 05:09 h

NOTÍCIES

  • Segona Festa Fi d'Estiu
  • bandera lgtbi abrera
  • Celebrem l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya

Celebra amb nosaltres la fi de l'estiu a Abrera!

6/9/2018

Els propers dies el nostre municipi acollirà diferents activitats que organitzem des de l'Ajuntament: la Quarta Festa Fi d’Estiu d'Abrera, la Festa Pride i la celebració de l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Explosió de colors!

Amb la col•laboració de l’equip de Bigfriday, des de l'Ajuntament hem preparat la quarta Festa Fi d’Estiu d’Abrera, una activitat en família per a tots els nostres veïns i veïnes.

La festa tindrà lloc a la plaça de Pau Casals aquest dissabte 8 de setembre de dotze del matí a dues del migdia, on es tornarà a fer el festival holi sota el títol Global Holi Festival.

 

El mateix dissabte a partir de les 11.30h es farà el repartiment de les bosses de pols de colors. Enguany les 1500 primeres bosses seran gratuïtes!

 

Festa Pride

El Parc de Can Morral del nostre municipi acollirà aquest dissabte 8 de setembre de les 20.00 h a les 03.00 h la festa Abrera Pride, esdeveniment que vam ajornar a causa de la pluja el 28 de juny passat per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. La festa comptarà amb les actuacions de B. Franklin, Versus, Vive y Baila, DJ's Yogur Griego, #BigCenter,  DJ's #Big Tour, DJ's Neus Gonzalez & Adrià Soler i Xtrim.

 

Ofrena floral
Dimarts 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, tindrà lloc la tradicional ofrena floral al Monument de Rafael Casanova d'Abrera. L’acte començarà a les 11.30 hores. Hi participarem l’Ajuntament d’Abrera i diverses entitats del nostre municipi.

 

Havaneres
El grup Cavall Bernat oferirà el dimarts 11 de setembre a la tarda un concert d’havaneres a la Plaça de Rafael Casanova a partir de las 19 hores. Hi haurà rom cremat per a tothom!

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera us convidem a participar en les activitats programades!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25