Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/02/2019 | 05:08 h

NOTÍCIES

  • Bandera LGTBI

El dissabte 8 de setembre celebrarem la festa Abrera Pride!

3/9/2018

Reprenem l'esdeveniment que vam ajornar a causa de la pluja el 28 de juny passat per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI! El Parc de Can Morral del nostre municipi acollirà aquest dissabte 8 de setembre de les 20.00 h a les 03.00 h la festa Abrera Pride.

Des de l’Ajuntament d’Abrera impulsem l'Abrera Pride, que té com a objectiu principal impulsar les polítiques d’igualtat de gènere, sensibilitzar a la ciutadania envers la igualtat de gènere, i propulsar la transversalitat de gènere.

 

La festa comptarà amb les actuacions de B. Franklin, Versus, Vive y Baila, DJ's Yogur Griego, #BigCenter,  DJ's #Big Tour, DJ's Neus Gonzalez & Adrià Soler i Xtrim. L'actuació prevista dels Dj's The Tripletz s'ha anulat per problemes interns en el grup. 

 

Abrera és un poble lliure, obert i amb consonància amb tots i totes els nostres veïns i veïnes. Com a municipi defensem la Llei 11/2014 que garanteix els drets LGTBI i lluita per erradicar l’LGTBIfòbia. Pretenem desenvolupar i garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trangèneres i intersexuals i evitar situacions de discriminació i violència, per assegurar que podem viure amb diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.

 

Us esperem a la Festa Pride! No hi falteu!

 

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25