Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 18/08/2019 | 11:38 h

NOTÍCIES

  • Ajuts per la compra de llibres de text, material autoeditat, ordinador, tauleta digital i continguts educatius digitals

Subvencionem els llibres de text i l’ordinador/tauleta digital pel curs 2018-2019

3/9/2018

Des de l’Ajuntament d’Abrera subvencionem un any més els llibres de text/material autoeditat, l’ordinador/tauleta digital i els continguts educatius digitals, per tal d’ajudar les famílies en la formació dels nens/nenes i joves per aquest curs 2018/2019.

 

L’ajut s’adreça a tots els alumnes empadronats a Abrera i matriculats en centres educatius públics o concertats en qualsevol dels cursos d’ensenyament obligatori, des de P3 a 4t d’ESO. La subvenció per als llibres de text i el material autoeditat és del 50% del cost. A més, en el marc de l’aposta dels centres educatius per a l’ús de les tecnologies a l’aula, concedim un ajut econòmic de 75 € per a l’adquisició de l’ordinador o la tauleta digital, així com una subvenció del 50% del cost dels continguts educatius digitals.

 

Igualment, per als alumnes matriculats en escoles d’educació especial, l’ajut és del 50% del cost del material didàctic.

Per a aquelles famílies que comprin els llibres de text a través de les AMPA dels centres públics d’Abrera, la subvenció ja s'haurà aplicat directament en el moment de la seva adquisició. En canvi, aquelles persones que ho facin a través d’un comerç o per qualsevol altre mitjà, hauran de sol·licitar l’ajut a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera del 17 de setembre al 31 d'octubre de 2018. Per als casos d'alumnes nouvinguts que s'empadronin i s'escolaritzin posteriorment a aquestes dates podran presentar la sol·licitud fins al 30 d'abril de 2019.

 

La sol·licitud s’haurà de presentar presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o, per via electrònica (necessari disposar de DNIe o certificat electrònic reconegut), a través de la seu electrònica de l’apartat tràmits del web municipal. L’imprès de sol·licitud el trobareu al mateix Ajuntament o a la pàgina web municipal ajuntamentabrera.cat, a la pàgina Ajuts d’Educació.

 

Ajuts per a infants de l'Escola Bressol Municipal

En aquests moments estem preparant la convocatòria d’ajuts econòmics d’escolaritat, menjador i acollida per a infants de l'Escola Bressol Municipal de 0 a 3 anys per al curs 2018-2019. Està prevista la seva publicació per a finals de setembre o principis d'octubre de 2018. La finalitat d’aquests ajuts és la de contribuir a l’accés a centres i serveis educatius públics del primer cicle d’educació infantil sota el principi d’igualtat d’oportunitats.

 

Transport escolar gratuït
Des de l’Ajuntament d’Abrera també ofereim un servei de transport escolar gratuït pels alumnes escolaritzats a l´Escola Francesc Platón i Sartí (de P3 a 6è) i a l'Institut Voltrera (de 1r a 4t d´ESO) i empadronats als barris de Ca n'Amat, Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba, Les Carpes i Sant Miquel. El servei s'ha de sol·licitar en el centre educatiu en el moment de tramitar la matrícula.

 

Mentre que per fer ús del servei de transport gratuït pels alumnes de batxillerat de l'Institut Voltrera i empadronats als barris de Ca n'Amat, Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba, Les Carpes i Sant Miquel, es necessita obtenir un carnet que el pare, la mare o el tutor/a de l'alumne (en cas que aquest sigui menor d'edat) o l'alumne (en cas que aquest sigui major d'edat), pot sol·licitar a l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de  l’Ajuntament d’Abrera. El carnet es pot sol·licitar des del 15 de juliol de 2018 i es lliura abans de començar el curs 2018-2019.

 

Trobareu tota la informació sobre el tràmit per a la subvenció de llibres de text i material digital  fent clic aquí.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25