Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/02/2019 | 05:09 h

NOTÍCIES

  • Treballs de millora al parc del Castell de Voltrera d'Abrera
  • Treballs de millora al parc del Castell de Voltrera d'Abrera
  • Treballs de millora al parc del Castell de Voltrera d'Abrera

    + 1

  • Treballs de millora al parc del Castell de Voltrera d'Abrera

Enllestides les obres de millora del parc del Castell de Voltrera del barri de Can Vilalba d'Abrera

28/8/2018

El parc del Castell de Voltrera del nostre municipi és un espai natural que necessitava un seguit de millores per tal de garantir als nostres veïns i veïnes i també als/les infants que juguen en aquest emplaçament la seguretat i les bones condicions de l'espai

Actualment els treballs de millora executats en les darreres setmanes al nostre parc del Castell de Voltrera ja s'han finalitzat. Aquestes obres consistien en la creació d'un mur de contenció de terres del talús que hi ha al costat d'aquest parc i, al mateix temps, s'han instal·lat uns gabions metàl·lics amb pedres al seu interior per tal de contenir de manera correcta i segura aquestes terres.

 

A més, tal i com ens ha comunicat el regidor d'obres i serveis, parcs i jardins, urbanisme, mobilitat i millora a l'Ajuntament d'Abrera, Albert Roca, aquests gabions han permès la creació d'una espècie de "bancs per als veïns i veïnes que vulguin descansar o prendre la fresca en aquest espai emblemàtic del nostre municipi". 

 

A banda, altres actuacions que s'han realitzat al parc del Castell de Voltrera d'Abrera han estat "la instal·lació d'una tanca perimetral de fusta per tal que els infants no puguin sortir al carrer dels voltants; també hem creat un nou pas de vianants davant de la porta d’accés, hem habilitat les voreres per a persones amb mobilitat reduïda i hem dotat al parc de bancs i papereres que fins al moment no hi havia", afirma Roca. 

 

Per últim, hem creat uns dobles espais i uns talussos per aguantar les terres, ja que "el parc feia una mica de pendent i ho hem anivellat tot", assegura el nostre regidor d'obres i serveis, parcs i jardins, urbanisme, mobilitat i millora, Albert Roca. 

 

El parc del Castell de Voltrera ha guanyat molt amb aquestes darreres actuacions i els/les usuaris/es hi notaran les millores.

 

Us animem a visitar aquest espai i gaudir-lo amb civisme.

Entre tots i totes fem Abrera!

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25