Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 16/09/2019 | 10:30 h

NOTÍCIES

  • Obres Santa Maria Vilalba.JPG
  • Obres Santa Maria Vilalba 1.JPG

Posem en marxa la construcció de la nova rotonda de Santa Maria de Vilalba

28/8/2018

Ja hem encetat els treballs de construcció de la nova rotonda de la carretera BV1202 al seu pas pel nostre barri de Santa Maria de Vilalba, que es van encetar el passat divendres 24 d'agost

L'objectiu d'aquestes obres és millorar Abrera, vetllar per la seguretat dels veïns i veïnes i millorar la xarxa de mobilitat per als escolars. Per això iniciem les obres de la nova rotonda del barri de Santa Maria de Vilalba, així com la instal·lació d'una nova parada de bus amb una zona d'espera totalment segura. Com a mesura provisional reubicarem la parada de bus així com diferents modificacions en els moviments de trànsit habituals.

 

El proper mes de setembre des de la regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Abrera realitzarem una exposició i explicació pública on es detallarà la informació del projecte així com els terminis i les fases de l'obra per mantenir a tots els afectats i afectades informats en tot moment.

 

Respecte a tots els/les escolars usuaris/es de la línia de bus s’informarà a les famílies de l'agenda i afectació de les obres amb una parada de bus provisional on podreu consultar en tot moment tant els horaris com de les modificacions provisionals.

 

Des de l'Ajuntament d’Abrera recomanem als veïns i veïnes afectats que prestin atenció a les senyalitzacions provisionals d'obres.

 

Preguem que disculpeu les molèsties que aquesta actuació de millora us pugui ocasionar.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25