Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/02/2019 | 05:09 h

NOTÍCIES

  • Pista de Santa Maria de Vilalba (1).jpg
  • Pista de Santa Maria de Vilalba (2).jpg
  • Pista de Santa Maria de Vilalba (3).jpg

Gaudeix del nou skate de Santa Maria de Vilalba d’Abrera

21/8/2018

T’agrada fer skate? Trobaves en falta una pista per practicar aquest espai al barri de Santa Maria de Vilalba? Ja tens a la teva disposició la nova pista de skate d’Abrera!

Des de l’Ajuntament d’Abrera hem creat a la pista esportiva del nostre barri una nova zona per practicar l’skate, una modalitat esportiva que mou a petits i grans i que permet gaudir dels espais del nostre municipi destinats a aquesta pràctica.

 

Fins ara, a la pista esportiva de Santa Maria només hi podíem trobar la pista de futbol sala i una cistella de basquet. Els treballs de millora d’aquest equipament han consistit en ampliar els voltants d’aquesta pista per tal de posar-hi un parell de cunyes de skate . Aquesta era una petició recurrent de l’Associació de veïns i veïnes, ja que en aquesta part del nostre municipi no hi havia una pista d’aquestes característiques. 

També s’han col·locat bancs nous i paperes, per tal de gaudir de l’espai d’una forma civica amb l’entorn.

 

El regidor d’obres i serveis, parcs i jardins, millora, urbanisme i mobilitat al nostre consistori, Albert Roca, destaca que “el que hem pogut fer és col·locar aquestes dues cunyes i condicionar els voltants d’aquesta pista, fent un enjardinament amb rec amb gota a gota per tal de cuidar-la de la millor manera possible”.

 

Aquest nou emplaçament es va inaugurar abans de la Festa Major de Santa Maria de Vilalba i per al nostre regidor d’obres i serveis, parcs i jardins, millora, urbanisme i mobilitat Albert Roca la valoració d’aquesta implementació al barri abrerenc és molt positiva ja que “creiem que ha tingut una bona recepció per part dels veïns i veïnes, que són els que ens diuen que els hi funciona bé i que els hi agraden els canvis i millores en aquest espai”.

 

Vine a gaudir del nou skate de Santa Maria de Vilalba!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25