Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/12/2018 | 02:20 h

NOTÍCIES

  • Reduïm els residus a Abrera
  • Reduïm els residus a Abrera

En marxa el nostre Pla Local de Prevenció de Residus

20/8/2018

Des de l’Ajuntament d’Abrera continuem treballant en el Pla Local de Prevenció de Residus amb l'ajuda de la subvenció de l’Agencia de Residus de Catalunya (ARC). La redacció d’aquest pla és l’actuació més important i de major cost que inclou aquesta subvenció. El cost total d’aquests actuacions és de 24.378,00 € , dels que l’ARC en subvenciona un total de 18.283,50 €

Amb el Pla Local de Prevenció de Residus d'Abrera, s’estableixen quines actuacions cal fer per tal d'incidir en la prevenció de residus. Aquesta subvenció de l’ARC, prèvia a la redacció del pla, ja ha permès dur a terme accions concretes com el foment de la reutilització de gots posats en funcionament a les festes, festa major i esdeveniments municipals.

 

Des de l’Ajuntament d'Abrera us plantegem una sèrie de propostes per reduir la quantitat de residus al municipi com fer servir envasos i bosses reutilitzables, fer servir productes reutilitzables i no d’un sol ús, allargar la vida útil dels productes mitjançant la reparació o transformació de mobles, electrodomèstics i d’altres objectes de la llar, tenir hàbits de compra i consum responsable, reduir la quantitat d’aliments que es llencen o malbaraten i reduir el consum de paper abans d’haver de reciclar-lo.

 

Amb l’elaboració del Pla Local de Prevenció de Residus d’Abrera el municipi es dotarà d’una estratègia per consolidar les actuacions de prevenció que s’estan desenvolupant i fomentar-ne de noves. Aquesta estratègia preveu la participació dels diferents agents econòmics i socials del municipi i la corresponsabilització de la ciutadania.

 

A Abrera cuidem del medi ambient i del nostre entorn!

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25