Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/10/2020 | 09:18 h

NOTÍCIES

  • Foment de la reutilització de gots
  • Foment de la reutilització de gots

Promourem accions en prevenció de residus amb l’ajut de 18.000 € de l’Agencia de Residus de Catalunya

14/5/2018

Reciclar és important, reutilitzar també, però el més important de tot, prevenir la generació de residus. Es a dir, el millor residu és el que no es genera. Com es fa? Per exemple, els escolars cada cop més porten l’esmorzar en carmanyoles i no embolicat en paper de plata, estalviant el residu que suposa la bola de paper de plata.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Abrera, gràcies a la subvenció de l’Agencia de Residus de Catalunya (ARC), podrem redactar el Pla Local de Prevenció de Residus. La redacció d’aquest pla és l’actuació més important i de major cost que inclou aquesta subvenció. Amb el Pla Local de Prevenció de Residus, s’establiran quines actuacions cal fer per tal d'incidir en aquesta prevenció de residus.

Aquesta subvenció de l’ARC, prèvia a la redacció del pla, ja permetrà dur a terme accions concretes com el foment de la reutilització de gots, tot adquirint gots d'ús continuat per tal d'usar en festes, festa major i esdeveniments municipals.  Es tracta de no usar els gots de plàstic de usar i llençar sinó gots reutilitzables amb un sistema de fiança i retorn.

El cost total d’aquests actuacions és de 24.378,00 € , dels que l’ARC en subvenciona un total de 18.283,50 €.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25