Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/12/2018 | 02:21 h

NOTÍCIES

  • Setmana de la Lactància Materna 2018

Comencen els preparatius de la Setmana de la Lactància Materna 2018 d’Abrera

17/8/2018

Després de l’èxit de les diferents activitats programades en le marc de la Setmana de la Lactància Materna de l’any passat, des de l’Ajuntament d’Abrera estem organitzant la nova edició d’aquesta iniciativa

En el marc de la Setmana de la Lactància Materna d’enguany, l’hospital Comarcal Sant Joan de Déu ha obert la convocatòria de la 3a edició del Concurs de Fotografia de Lactància Materna.

 

La convocatòria ja està oberta i tothom qui vulgui haurà d’enviar, fins el 8 de setembre, fotografies relacionades amb aquest moment vital tan especial per a la mare i el seu fill o filla. Les tres fotografies guanyadores es donaran a conèixer el dia 7 d’octubre, coincidint amb la cloenda de la Setmana de la Lactància Materna.

 

Qualsevol persona major d’edat pot presentar-se al concurs i haurà de lliurar fins a un màxim de 4 fotografies relacionades amb la lactància materna. Les imatges s’han de fer arribar, en format jpg, a aquest correu electrònic. Han de tenir una mida màxima de 5MB i una resolució de 300ppp. La data límit de presentació d’originals és el dia 8 de setembre.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera us animem a participar-hi en el concurs fotogràfic i a la resta d’activitats que estem preparant!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25