Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/01/2019 | 16:50 h

NOTÍCIES

  • Consell de Dones d'Abrera

Participa en el Consell Municipal de Dones d'Abrera!

18/7/2018

Des de l'Ajuntament d'Abrera convidem la ciutadania d'Abrera a participar en la sessió del Consell Municipal de Dones d'Abrera, que tindrà lloc a la Casa de Cultura (Federico García Lorca, 17) el dimecres 25 de juliol a les 18 hores.

El Consell Municipal de Dones d'Abrera (CMDA) és un òrgan consultiu i d'assessorament per tal d'introduir la perspectiva de gènere en les polítiques locals, així com l'opinió i les aportacions de les dones del municipi.

 
Per participar-hi cal inscripció prèvia. Podeu descarregar-la fent clic aquí (a títol individual) i també aquí (entitats).

Podeu lliurar la inscripció a la seu de la Regidoria de Dones i Igualtat (carrer Tarragona,2) de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i el dimecres a la tarda de 16 h a 19 h, per correu electrònic a l'adreça dones.igualtat@ajuntamentabrera.cat o abans de l'inici de la sessió del dimecres vinent. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 770 29 11.

 

En la reunió del consell presentarem el contingut de la subseu del Congrés de Dones del Baix Llobregat, que es celebrarà a Abrera el dimecres 19 de setembre a les 17.30 h. a la Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17) , així com el Protocol de prevenció i actuació davant agressions sexistes als espais públics, que hem elaborat aquest any.

 

 El Consell Municipal de les Dones d’Abrera fomenta la participació de les dones del municipi en la vida local, així com recollir les seves inquietuds i promoure espais de debat i relació. L’objectiu del Consell Municipal de les Dones es ser un canal perquè les dones d’Abrera facin sentir la seva veu i puguin fer les seves aportacions. 

 

Us animem a participar-hi!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25