Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 03/08/2020 | 20:19 h

NOTÍCIES

  • #BigSplash d'Abrera
  • #BigSplash d'Abrera

Arriba la festa aquàtica més esperada de l’estiu: el #BigSplash!

17/7/2018

Vols passar una estona d’allò més divertida i fresqueta? T’ho posem molt fàcil! Apunta-t’hi a la festa aquàtica més refrescant de l’estiu! El #BigSplash! Està organitzada des de l’Ajuntament d’Abrera amb la col•laboració de #BigFriday. No t’ho pots perdre!

El proper diumenge 22 de juliol, de 16.00 h  a 20.00 h, organitzem una activitat molt refrescant i plena de diversió per a tothom, per a joves, grans i petits: el #BigSplash! Enguany comptarà amb un tobogan d'aigua de 102 metres de llargada amb dos carrils, inflables, gimcana, escuma i animació musical.

 

Per participar a la gimcana cal fer una inscripció prèvia fins al divendres 20 de juliol, de 16.00 h a 20.00 h al PIJ- la Garsa (plaça del Rebato, 1), per correu electrònic a pij.abrera@ajuntamentabrera i al telèfon 93 770 43 34. 

 

Fent clic aquí podreu descarregar la inscripció i clicant aquí el full d’autorització en cas de menors d’edat.

 

La gimcana s’organitza en quatre categories:

  • Categoria A: Famílies i menors de 13 anys
  • Categoria B: + 14 anys
  • Categoria C: + 17 anys
  • Categoria D: + 21 anys

Fins a un màxim de 200 places.

 

Talls de trànsit

A conseqüencia de l’activitat del #Big Splash del diumenge 22 de juliol, a partir de les 12.00h, el passeig de l’Estació estarà tallat a la circulació de vehicles en ambdós sentits de la marxa, entre la rotonda del creuament amb el carrer Menorca i la rotonda del creuament amb carrer d’Ager. Els veïns dels números 26 al 38 del passeig de l’Estació però, podran accedir als seus pàrquings privats.

 

Així mateix, el carrer Collbató també estarà tallada la circulació de vehicles. Els veïns del carrer Olesa, podran accedir als seus pàrquings privats desde l’avinguda Catalunya.

 

Es restablirà la circulació habitual un cop hagi finalitzat el desmuntatge de les activitats.

 

 

T’hi esperem!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25