Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/01/2021 | 02:20 h

NOTÍCIES

  • Signatura Fundació Arc de Sant Martí
  • Signatura Fundació Arc de Sant Martí
  • Signatura Fundació Arc de Sant Martí

Signem la petició de la Fundació Arc de Sant Martí per a la construcció d’habitatges per a discapacitats intel·lectuals

3/7/2018

El projecte vol posar en relleu el dret de les persones amb discapacitat a independitzar-se del seu nucli familiar com la resta de persones adultes.

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha signat la petició engegada per part de la Fundació Arc de Sant Martí a la Diputació de Barcelona per a la construcció d’un complex d’habitatges destinats a persones amb discapacitat intel·lectual a la localitat de Martorell.

 

El complex d’habitatges de la Fundació Arc de Sant Martí es troba a la segona fase de l’obra que va començar amb la construcció del Centre d’Atenció Diürna l’any 2008, centre al qual està annex el futur complex d’habitatges.

 

L’edifici disposarà d’una superfície de 2.000 metres quadrats i tindrà capacitat per atendre a un total de 48 persones, repartides en 20 habitatges de diferents modalitats: 4 de quatre habitacions individuals, 8 de dues habitacions individuals i 8 d’habitacions dobles, amb el corresponent bany i cuina, sala d’estar i terrassa.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera donem recolzament a aquest tipus d’iniciatives i per això hem signat la petició de la Fundació Arc de Sant Martí de Martorell per a la construcció d’aquest complex d’habitatges per a persones amb discapacitat intel·lectual. Segons l’alcalde d’Abrera Jesús Naharro “la valoració és molt positiva i per això agraïm la tasca que fa la fundació any rere any a tot el territori. Aquest és un projecte molt necessari i per fi es consolida. Ara més que mai necessitem aquest ajut per impulsar el complex d’habitatges i per poder fer aquesta aportació que serà molt ben rebuda pels usuaris i usuàries de l’Arc de Sant Martí i pels veïns i veïnes d’Abrera”.

 

L’objectiu d’aquesta petició és preservar el dret de les persones a l’arrelament al seu territori, a continuar tenint una relació quotidiana amb les seves famílies i a seguir desenvolupant-se als mateixos entorns, coses que no són possibles quan s’han de traslladar a residències ubicades en altres comarques.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25