Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 22/07/2019 | 06:07 h

NOTÍCIES

  • espectacle pirotècnic diables

Abrera es prepara per viure el Correfoc 2018!

21/6/2018

Una de les activitats més emocionants de la nostra Festa Major i que arrepleguen més veïns i veïnes, alhora que visitants d’altres poblacions de la comarca, és el Correfoc. Enguany comptarem amb una novetat destacada: la presentació de la Colla Infantil Bram de Foc d’Abrera.

El proper divendres 29 de juny, des de les 22.45 h fins les 23.45 h aproximadament, es realitzarà el Correfoc per alguns carrers de la nostra vila. En concret, la rua de foc farà el següent recorregut:

 

Inici de la traca al carrer de Lluís Companys, pujarà per Casamada, continuarà per la plaça de la Creu, carrer Nou, de Sant Pere, del Mig, de la Font, Major, passarà el Passeig de l’Església arribant a la mateixa plaça de l’Església.

 

Aquest any, com a novetat, podrem gaudir també de l’actuació de la nova Colla Infantil Bram de Foc, el dia 30 de juny, de 21.30 h a 22.00 h. El recorregut serà semblant al del Correfoc tradicional:

 

S’iniciarà al carrer de Lluís Companys, continuarà pel carrer de Casamada, de la Creu i Major i finalitzarà també al passeig i la plaça de l’Església.

 

La traca començarà a la plaça de la Creu i s’acabarà a la plaça de l’Església

 

Recomanem a tots els veïns i veïnes que no estacionin els vehicles en els carrers esmentats i protegiu les finestres, portes i balcons per evitar danys i molèsties.

 

Tots i totes els/les que formem part de l’Ajuntament d’Abrera us desitgem una molt feliç Festa Major!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25