Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 20:52 h

NOTÍCIES

  • Tràmits web

Estrenem el nou catàleg de tràmits de l’Ajuntament

20/6/2018

Des d’aquesta setmana, la pàgina web de l’Ajuntament d’Abrera inclou el nou catàleg de tràmits, una guia que ofereix a la ciutadania, empreses i entitats del municipi tota la documentació necessària per dur a terme els tràmits que es desitgin.

Mitjançant un cercador, podreu buscar el tràmit dins les diferents categories existents o bé podeu buscar la informació directament filtrant la informació amb una paraula clau.

 

A més, els tràmits es poden iniciar via on-line amb la corresponent signatura electrònica.

El regidor de Millora, Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Urbanisme i Mobilitat, Albert Roca, ha assenyalat que amb aquest nou catàleg de tràmits “facilitem als nostres veïns i veïnes la realització dels diferents tràmits que han de realitzar al nostre Ajuntament, com la sol·licitud de participació en processos selectius, l’alta al padró municipal d’habitants o fer una sol·licitud per la tinença d'animals potencialment perillosos”.

 Si no trobeu un tràmit, necessiteu ajuda amb la documentació o teniu dificultats per accedir a la tramitació electrònica, podeu trucar al Departament d’Atenció a la Ciutadania a l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) al telèfon 93 770 03 25 i us ajudarem.

 

Pots accedir al catàleg de tràmits des del menú superior d'aquesta pàgina web o fent clic aquí.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25