Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 20/01/2019 | 22:21 h

NOTÍCIES

  • Liceu a la Fresca
  • Liceu a la fresca

Bona acollida del “Liceu a la Fresca” al parc de l’Estació d’Abrera

19/6/2018

El ‘Liceu a la Fresca’, ha arreplegat al nostre parc de l’Estació a una quarantena de persones, que van gaudir de l’òpera amb la retransmissió de "Manon Lescaut" de Puccini, el dissabte 16 de juny passat. Aquesta ha estat la primera vegada que s’emet el “Liceu a la Fresca” a Abrera i que ha tingut una gran acollida per part dels nostres veïns i veïnes.

El Gran Teatre del Liceu promou aquesta activitat, que enguany l’ha estès per més territori, arribant a un total de 300 municipis catalans, entre els quals hi és Abrera, però també del País Valencià, les Balears, la resta de l’Estat i Andorra, i per primera vegada també de Portugal, la Catalunya Nord i Sardenya (l’Alguer).

 

Gairebé 100.000 persones van seguir l’òpera, a les quals cal sumar les que ho van veure des de casa. És un projecte col·lectiu per fer una activitat cultural, veure Manon Lescaut, el primer gran èxit de Puccini, explica el director general del Liceu, Valentí Oviedo, que aquest any ha valorat especialment el fet de “trencar barreres mentals i obrir fronteres culturals entre la Catalunya Nord i la del sud”, així com l’expansió del projecte per Espanya i Portugal.

 

Així doncs, aquesta iniciativa sota el programa “Tots Som Liceu” s’ha convertit en una de les activitats més populars entre la ciutadania d’arreu i també d’Abrera.

 

L’activitat ha estat tot un èxit que estem segurs que l’any vinent sumarà més persones. Des de l’Ajuntament treballem per tal que l’òpera estigui a l’abast de tothom!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25