Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 24/10/2020 | 03:15 h

NOTÍCIES

  • Jocs en Família
  • activitats en família 16 de juny

Aquest dissabte, jocs i diversió a les Activitats en Família!

15/6/2018

Des de l’Ajuntament d’Abrera organitzem per aquest proper dissabte 16 de juny diverses activitats dirigides a infants i famílies al Parc de Can Morral. En cas de pluja, les activitats es realitzaran al Gimnàs Municipal (c/ Salvador Espriu, 1). Les activitats es realitzaran algunes pel matí, d’11.00 h a 14.00 h i d’altres per la tarda, de 17.00 h a 20.00 h.

Hi podreu trobar un circuit de cotxes dirigits a la primera infància, és a dir, a nens i nenes entre 18 mesos i 5 anys, amb diferents models de vehicles, cotxes de policia, bombers, ambulàncies, descapotables i fins i tot tricicles. Dins del circuit també hi haurà senyals de trànsit, semàfors i cons.  Aquesta activitat tindrà lloc durant tot el dia.

Per altra banda, comptarem amb un espectacle de bombolles de sabó per a totes les edats de 12.00 h a 13.30 h i per la tarda, de 17.00 h a 20.00 h amb autos de xoc ecològics a partir de 4 anys.

I no s’acaba aquí ! També comptarem amb la participació de la nostra Policia Local! Ensenyaran els seus vehicles per dins i per fora a tots els curiosos que vulguin apropar-se.

La regidora d’Infància i Joventut, Montse Navarro, ens convida a participar a la festa: “Petits, petites i grans podran compartir instants de jocs i diversió al Parc de Can Morral. Veniu a descobrir-ho! Ho portem tot, només ens falteu vosaltres!”.

Les activitats seran gratuïtes i no cal inscripció prèvia.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25