Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 18/09/2019 | 11:20 h

NOTÍCIES

  • Concert “Sentint Brasil” de Luna Cohen trio
  • Concert “Sentint Brasil” de Luna Cohen trio

Río de Janeiro, París i Nova York aterren al cicle musical Sona Abrera

8/6/2018

El dissabte 2 de juny es va fer el tret de sortida de la tercera edició del cicle musical Sona Abrera amb el concert “Sentint Brasil” de Luna Cohen trio, basat en un repertori de bossa nova, samba i Brazilian Jazz.

Cada any el Sona Abrera es dedica a un tipus de música, donant-li un context. Fa dos anys el cicle va estar dedicat a la Mediterrània, homenatjant i participant en l’any Ramon Llull; l’any 2017 es va dedicar a la música del Sud amb “Las Migas” (sud d’Espanya), Tangos de Sudamèrica i dansa afrocaribenya; i enguany el cicle ens proposa un viatge per diverses ciutats com són Río de Janeiro, París i Nova York.

 

El primer dels concerts va tenir una assistència d’una cinquantena d’espectadors, els quals van gaudir de la qualitat d’aquest grup i la seva cantant, una de les màximes representants de la música del seu país a Catalunya. Els propers concerts es faran els dissabtes 9 i 16 de juny a la mateixa plaça de Pau Casals.

 

El dissabte 9 de juny els grups de hip hop del Casal de Joves Back4U, Plug’n Play i Back2Beat, dirigits per la professora de ball Carla Juárez, oferiran una exhibició de dansa urbana a les 21:30h, abans del concert “Confidències de Broadway”, de M. Carme Mateu i Òscar Peñarroya. El cicle es clourà el 16 de juny amb el concert de Chanson française, amb Rive Gauche Quartet.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25