Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 16/08/2018 | 00:44 h

NOTÍCIES

  • Teatre extraescolar d'Abrera

El teatre extraescolar arrasa entre els nostres nens i nenes

8/6/2018

Aquest any, com a activitat extraescolar, s’ha impulsat des de l’Ajuntament d’Abrera el teatre per als més petits, i ha estat tot un èxit. Més de 50 nens i nenes han pogut gaudir d’aquesta nova activitat.

De cara al curs vinent, tornarem a repetir l’activitat a les diferents escoles del municipi. Ja us podeu adreçar a l’AMPA de les escoles Josefina Ibañez, Francesc Platón i Sartí o Ernest Lluch i demanar el full d’inscripció per apuntar-vos!

 

A més, continuarem col·laborant amb els professors de l’Aula de Teatre de Martorell, guardonats amb als Premis Buero de Teatre Jove de la Fundació Coca-Cola, per la representació de l’obra “Manu”, escrita i interpretada pels mateixos alumnes de l’Aula de Teatre de Martorell, molt encarada a les problemàtiques relacionades amb el bullying o assetjament escolar.

 

A més, el proper divendres 29 de juny escenificaran una mostra, emmarcada dins de la Festa Major d’Abrera, a les 17.00 h, a la sala d’actes de la Casa de Cultura.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera us animem a apuntar-vos al nou curs del teatre extraescolar d’Abrera i a assistir-hi a la mostra del dia 29. No us ho pots perdre!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25