Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 21:38 h

NOTÍCIES

  • Piscina d'Estiu Municipal
  • Piscina d'Estiu

La Piscina Municipal d'Estiu obre les inscripcions!

30/5/2018

T'agrada l'aigua i gaudir de la piscina municipal del nostre municipi? Estàs esperant que arribi el bon temps i les vacances d'estiu per reunir-te amb els teus amics en aquest equipament abrerenc? Ja pots inscriure’t a la temporada d'estiu 2018, que arriba amb importants millores.

Els fulls d’inscripció es poden recollir al Centre Aquàtic Municipal (CAM) o descarregar-lo directament fent clic aquí. Hi ha abonaments familiars, individuals per edats i preus especials per a persones amb discapacitat o pels abonats al Centre Aquàtic Municipal.

 

Fins el 31 de juliol, a la recepció del CAM es poden obtenir els abonaments en horari de dilluns a divendres de 8.00h a 21.30h, els dissabtes de 10.00h a 19.00h, i els diumenges de 10.30h a 13.00h.

 

La Piscina Municipal d'Abrera (passeig de l'Església, 18) iniciarà la temporada el proper diumenge 10 de juny. L'horari de les instal·lacions serà de dilluns a divendres de les 11 h a les 20 h i els caps de setmana i festius, de les 10 h a les 20 h.

 

Més accessible

La Piscina Municipal d'Abrera presentarà el proper estiu una important millora que afavorirà l'accessibilitat a l'aigua, amb la construcció en una de les piscines d'una rampa amb un deu per cent de pendent, paviment antilliscant i baranes de protecció a ambdós costats. La rampa facilitarà l'accés a la piscina a la nostra gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda. Aquesta obra és una de les actuacions del nou pla de millora dels equipaments municipals, que aposta per fer més accessibles les instal·lacions esportives municipals.

 

Millores als vestidors

A partir d'aquesta temporada, els vestidors de la Piscina Municipal d'Estiu comptaran aigua sanitària calenta. A més, s'instal·laran dotze dutxes noves, sis al vestidor d'homes i sis al vestidor de dones. L'aigua s'escalfarà mitjançant un equip d’aerotèrmia, un sistema eficient i innovador de calefacció. L'aerotèrmia aprofita l’energia d'una font inesgotable com és l’aire, no necessita combustible, i permet estalvis de més d’un 75% respecte a altres sistemes elèctrics de climatització. A banda de l'estalvi energètic, contribueix a una reducció dels nivells globals de CO2.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25