Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 19/01/2019 | 17:41 h

NOTÍCIES

  • Reunió a Esparreguera

Assistim a la trobada de comandaments de la Regió Policial Metropolitana Sud a Can Pasqual d’Esparreguera

24/5/2018

La reunió de treball va comptar amb l’assistència del nostre Cap de la Policia Local d’Abrera a més de la presència de representants de Mossos d’Esquadra, Policies Locals de diferents municipis de la comarca, Bombers de la Generalitat i del Servei d'Emergències Mèdiques.

L’inspector Juan Antonio González de la nostra Policia Local va assistir a la trobada celebrada el dijous 10 de maig passat, que ha estat la segona part d’una primera que s’havia celebrat a L’Hospitalet de Llobregat. La reunió va estar presidida pel cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, el comissari Carles Anfruns, la Subdirectora General de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto i l’Alcalde d’Esparreguera Eduard Rivas.


Per l’inspector González “els objectius d'aquestes trobades són, per una banda, fomentar la cooperació i la col·laboració entre policia i cossos d’emergència i, de l’altra, compartir coneixements i experiències que ajudaran a millorar l'eficiència dels serveis d'emergències”. A més afegeix que “s’ha arribat a un compromís de fer aquest tipus de reunions de forma semestral”.

En el transcurs de la jornada de treball, el sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud va presentar les dades delinqüencials de l'any 2017 de la Regió Policial Metropolitana Sud. Seguidament el cap de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud, l'inspector Joan Carles Granja, va exposar les tipologies, investigacions i accions desenvolupades en els robatoris amb força  a interior de domicili. Així mateix, el cap de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció Ciutadana de la Regió Policial Metropolitana Sud va presentar el protocol d'actuació davant el delicte d'usurpació d'immobles. Per la seva part, el representant de Bombers de la Generalitat de Catalunya va explicar la coordinació operativa davant d'incendis.

 

Finalment, el cap de la Policia Local d'Esparreguera va exposar la seva perspectiva sobre l'actual model de coordinació entre Policies Locals i la Policia de la Generalitat Mossos d'Esquadra i van compartir propostes de millora.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25