Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/09/2018 | 23:18 h

NOTÍCIES

  • Festa Major Jove 800

Concurs per a la llicència d’ocupació temporal pel servei de bar de la Festa Major Jove i la Festa dels 80

9/5/2018

Ja podeu consultar les bases del concurs per a la gestió del servei de la barra de bar de la Festa Major d’Abrera, que tindrà lloc del 28 de juny a l’1 de juliol de 2018. Igual que en les festes de Cap d’Any, donem prioritat a les entitats que s’hi poden presentar per gestionar totes dues barres, però també poden optar només a portar-ne una, o la de Festa Major Jove o la de la Festa dels 80.

Les propostes s’han de presentar de forma individual, una proposta per a cada barra, al registre general de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1), a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), en un sobre tancat, acompanyades d’una instància on constin les dades de l’entitat o persona jurídica interessada, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i dimarts i dimecres també a la tarda, de 16.30 a 19.00 hores.

 

Les propostes d’entitats i/o associacions degudament inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament d’Abrera han d’incloure la informació següent: 

a) Instància de presentació. La proposta inclourà la llista aproximada de productes que s’oferiran segons el tipus d’acte, amb detall dels preus aproximats i altres dades que siguin d’interès.

b) Declaració responsable de compromís del compliment de la normativa laboral i higienicosanitària pel que fa al personal encarregat de la barra del bar i compromís de compliment de les obligacions previstes en aquestes bases.

 

El termini per presentar les ofertes finalitzarà el 17 de maig a les 14.00 h.

 

Trobareu tota la informació sobre els concursos a les bases d’atorgament fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25