Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 26/09/2018 | 01:44 h

NOTÍCIES

  • Presentació de l'oficina d'assessorament agrari d'Abrera

Assistim a la presentació de la xarxa d’oficines d’assessorament agrari dels pobles de Montserrat

23/4/2018

Ja s’ha presentat públicament, a la Casa de Cultura d’Abrera, la xarxa d’oficines d’assessorament agrari dels pobles de Montserrat. Aquesta xarxa compta amb una oficina a Abrera, que obrirà el tercer dimecres de cada mes de 16.00 a 19.30h a les oficines d’urbanisme, situades a la Avinguda Lluís Companys, 8 entresòl.

Aquest servei d’assessorament agrari el portarà a terme l'associació sense ànim de lucre Massís de Montserrat (www.montserrati.cat), i estarà en funcionament entre els mesos d’abril i octubre de 2018.

 

En la presentació, que es va dur a terme el dimecres 18 d’abril, el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Abrera, Xavier Serret, va destacar la importància que ha tingut l’activitat agrícola històricament al terme d’Abrera, i com aquesta activitat, tot i el desenvolupament industrial del Baix Llobregat, segueix sent un patrimoni a protegir i promocionar. És en aquest sentit que des de l’Ajuntament d’Abrera donem suport a aquesta xarxa d’oficines d’assessorament agrari, així com a la recent creació del parc rural de Montserrat.

 

Segons han explicat els tècnics de l’Associació del Montserratí, l’oficina disposarà d’una enginyera agrònoma que intentarà resoldre els dubtes dels usuaris d’aquest servei. En general, es vol donar orientació a les persones que vulguin emprendre un negoci agrari o a aquells professionals en actiu que tinguin algun dubte concret sobre la seva activitat. També està oberta als usuaris dels horts socials d’Abrera.

 

Per més informació, podeu consultar el web www.montserrati.cat/assessorament-agrari/ o bé contactar amb l'Associació Massís de Montserrat:

 

- Per telèfon al 602697428 (Verònica Hirano, Coordinadora Associació Massís de Montserrat).

 

- A l’adreça de correu electrònic: pagesia@montserrati.cat.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25