Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 23/01/2019 | 08:20 h

NOTÍCIES

  • La reforma integral de l'Ajuntament vell continua a bon ritme

La reforma integral de l’Ajuntament vell continua a bon ritme

18/4/2018

Les obres de reforma integral de l’Ajuntament vell (carrer Major, 3) es realitzen a bon ritme. Ja hem executat tota l’estructura nova i la coberta de l’edifici. Actualment estem realitzant treballs d’acabats interiors com els paviments, els revestiments verticals de cartró-guix, cel rasos i totes les instal•lacions.

També hem realitzat els treballs de consolidació de la façana històrica de l’edifici -construït el 1918- previs als de la seva rehabilitació.

 

L’edifici, que albergarà les noves dependències de les Regidories de Dones i Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament, comptarà amb espais més amplis, lluminosos i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, amb ascensor a les tres plantes. També disposarà de noves instal·lacions de climatització, electricitat, il·luminació ecològica i ventilació.

Pel regidor d’Obres i Serveis, Millora, Parcs i Jardins, Urbanisme i Mobilitat, Albert Roca, “les obres de l’Ajuntament vell s’estan desenvolupant en el temps establert i en fem una valoració positiva. Amb aquesta reforma tots hi sortirem guanyant i millorarem aquestes instal·lacions pels nostres veïns i veïnes i els nostres treballadors i treballadores”.  

 

Trasllat provisional

Mentre es realitza les obres de l’Ajuntament d’Abrera, les oficines de les Regidories de Serveis Socials i Dones i Igualtat d'Abrera es troben al nou edifici municipal del carrer Tarragona, 2 (xamfrà Av. Sant Hilari). L’horari d’atenció al públic és l’habitual: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, i dimarts i dimecres de 15.30 a 19.00 hores, a l’adreça de correu electrònic s.socials.abrera@ajuntamentabrera.cat i al telèfon: 937 70 29 11.

Tall temporal del trànsit al tram inicial del carrer Major
En el tram inicial del Carrer Major, entre l’avinguda de Lluís Companys i el carrer de l’Era (antic Corraló), hem tancat provisionalment el trànsit de vehicles per les obres de rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament Vell. Els vehicles poden sortir pel carrer de l’Era (antic Corraló), que ha canviat temporalment el seu sentit de circulació, i finalment pel carrer de la Florida. Sí que es permet el pas de vianants en aquest tram de carrer.

Preguem que disculpeu les molèsties que puguin ocasionar les obres. Amb aquesta reforma, des del consistori oferirem i garantirem un millor servei als nostres ciutadans i ciutadanes.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25