Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 20:40 h

NOTÍCIES

  • IMG_5196

La Coral Contrapunt i el Casal d´Avis celebren els actes previs de la Festa Major

17/6/2012

Entitats abrerenques com la Coral Contrapunt i el Casal d´Avis ja han encetat els actes previs a la Festa Major d´Abrera amb el berenar de Festa Major del Casal d´Avis i el Concert de Festa Major de la Coral Contrapunt d´aquest diumenge. 

Més de 400 avis d´Abrera han celebrat el berenar popular de Festa Major al Pavelló Municipal d´Esports, com ja és tradició. Els assistents han gaudit d´un berenar de germanor i ball amb música en directe. La trobada també ha comptat amb la presència de l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; i de la regidora de la Gent Gran, Montse Navarro; entre d´altres.

Aquesta trobada, organitzada pel Casal d´Avis i l´Ajuntament, és una de les més esperades per la Gent Gran del municipi juntament amb la de Nadal, el berenar de primavera, o la Festa de la Castanyada.

També aquest diumenge la Coral Contrapunt ha ofert el seu Concert de Festa Major i ha omplert l´Auditori del Centre Cultural. Sota la direcció d´Oriol Hernàndez i acompanyats al piano per Jordi Casas, els membres de la coral han interpretat peces conegudes com  La Gavina, Contigo en la distància o Paraules d´amor han fet les delícies dels assistents. També han comptat amb la intervenció de l´Escola Municipal de Música.

Diumenge, 17 de juny de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25