Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 04/07/2020 | 05:40 h

NOTÍCIES

  • El Centre Obert “La Galàxia” celebra l’arribada de la primavera en família

El Centre Obert “La Galàxia” celebra l’arribada de la primavera en família

6/4/2018

El Centre Obert “La Galàxia” de l’Ajuntament d’Abrera va celebrar l’arribada de la primavera el passat 22 i 23 de març amb els infants i les seves famílies al Parc de Sant Hilari. En aquestes dues tardes totes les famílies i infants varem compartir un pícnic per berenar i després varem realitzar una gimcana de jocs.

Per equips, famílies i infants, havien de decidir algun joc on els pares i mares haguessin jugat de petits i ensenyar-lo als infants: la xarranca, color-color, cuca amagar, el mocador, el pica-paret del Marroc on a qui se l’enxampa se li dóna un “cop” carinyós amb l’espardenya, etc. van ser alguns dels jocs escollits.  

 

I no tant sols això, la tarda acabava amb sorpresa. Plegades havíem de resoldre un enigma per tal d’aconseguir l’ou de xocolatada tant tradicional en aquests dies de Pasqua.

 

Grans i petits van passar-s’ho d’allò més bé compartint un espai de joc i de riure junts, recordant-nos que passar temps junts pot ser una de les millors coses que tenim.

 

El Centre Obert “La Galàxia” ha iniciat aquesta setmana les activitats del tercer trimestre.

 

Servei municipal gratuït

El Centre Obert "La Galàxia" és un servei municipal gratuït d’atenció a la infància i a les seves famílies, que fa una tasca educativa i preventiva des de la vessant de l’educació social especialitzada.

Durant el temps lliure dels infants, s'atenen infants de 5 a 12 anys de casos en seguiment per part de l’equip bàsic d’atenció social primària que requereixen un suport socioeducatiu.  Actualment el centre compta amb un total de 30 places.

Trobareu el Centre Obert “La Galàxia” al Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1, cinquena planta). Telèfon: 93 770 33 44. Correu electrònic: centreobert@ajuntamentabrera.cat


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25