Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 19/09/2019 | 12:45 h

NOTÍCIES

  • Coneguem els nostres parcs!

Posem en marxa la campanya ‘Coneguem els nostres parcs’

9/4/2018

Coneixes el medi natural que t’envolta? T’agrada passar bones estones a l’aire lliure i tens curiositat per saber més sobre la història dels parcs naturals? Ara els alumnes de 5è de primària de les escoles del nostre municipi gaudeixen del medi natural amb la iniciativa ‘Coneguem els nostres parcs’!

La campanya ‘Coneguem els nostres parcs’ és una nova iniciativa engegada per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Abrera mitjançant la qual volem donar a conèixer el medi natural més proper i la sensibilització envers el patrimoni natural i cultural, als alumnes de 5è de les escoles.

 

Aquest objectiu s’aconsegueix mitjançant un treball previ a l'aula i un itinerari pedagògic guiat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. És un programa d’educació ambiental promogut per la Diputació de Barcelona. L’Ajuntament d’Abrera hi està adherit des de fa més de 10 anys.

 

Aquest curs 2017-2018 hi han participat els 158 alumnes de 5è de les escoles. Alguns d'ells ja han visitat el parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Els alumnes de l'Escola Josefina Ibáñez hi van anar el 7 de març i els de l'Escola Ernest Lluch el 13 de març. Els de l'Escola Francesc Platón i Sartí visitaran el parc el pròxim 17 de maig. 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera assumim la meitat del cost del transport dels infants fins a aquest indret i els animem a gaudir de la seva visita!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25