Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 18/08/2019 | 11:07 h

NOTÍCIES

  • Celebrem la quarta Trobada de Motos d’Abrera!
  • Celebrem la quarta Trobada de Motos d’Abrera!
  • mapa trobada motos

    + 2

  • Celebrem la quarta Trobada de Motos d’Abrera!
  • Celebrem la quarta Trobada de Motos d’Abrera!

Celebrem la quarta Trobada de Motos d’Abrera!

26/3/2018

La IV Trobada de Motos d’Abrera tindrà lloc el dissabte 7 d'abril, al Parc de Can Morral. Una cita ineludible pels amants de les motos! Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Abrera en col·laboració amb els Amics de les Motos d’Abrera i amb l’organització de Moto Club Off-Road El Suro organitzem aquesta nova edició de la Trobada de Motos d’Abrera

La festa comptarà amb tot un seguit d'activitats gratuïtes, amenitzades amb els balls i l’animació de les noies de Vive y Baila Zumba d'Abrera, servei de bar, barbacoa, atraccions infantils, i moltes sorpreses més!

 

A les deu del matí gaudirem del concert de Red Land. Seguidament, tindrem el plat fort del dia, l'actuació, al migdia, de l’Streetbike Freestyle Rider Narcís Roca, que ens porta el seu Stunt Show de pilotatge extrem. Narcís Roca és un pilot professional especialista en escenes de risc, que des dels 12 anys organitza espectacles de motor arreu on va. Aquesta vegada arriba a Abrera per fascinar-nos amb viratges i salts acrobàtics impossibles. Més que un esport, una experiència que no et deixarà indiferent!

 

La música continuarà després de l'actuació, a les dues del migdia, amb el concert d'Electric Catfish, una banda formada el 2017 amb les idees clares: portar l'esperit dels anys 60 al segle XXI. El trio de Barcelona ens oferirà un rock cru, amb veus esgarrades i la incansable cadència del blues.

 

Us hi esperem!

Gas, gas!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25