Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 20/01/2019 | 22:17 h

NOTÍCIES

  • Nous cursos formatius a Abrera

Nous cursos formatius a Abrera!

20/3/2018

Amb l'arribada de la primavera busques nova feina i vols formar-te amb nosaltres? Des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera hem obert la inscripció per a dues accions formatives que s’iniciaran properament: el curs “Els primers passos amb l’ordinador i Internet” i el curs d’organització i gestió de magatzem.

D’una banda, el curs “Els primers passos amb l’ordinador i Internet” s’adreça a persones residents a Abrera que es trobin en situació d’atur i que estiguin inscrites al Servei Local d’Ocupació d’Abrera. El curs tindrà un total de 24 hores que es faran els dilluns, dimecres i divendres de quatre a set a les aules de Promoció Econòmica, a partir del 16 d’abril i fins el 4 de maig.

 

D’altra banda, el 3 d’abril començarà un Curs d’organització i gestió de magatzem que permetrà als alumnes obtenir el certificat de professionalitat expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Tindrà un total de 310 hores teòriques i 80 de pràctiques en empresa, i s’allargarà fins el 31 de juliol, en horari de nou a dues de dilluns a divendres a les aules de Promoció Econòmica. El contingut del curs inclou organització de magatzems, gestió de les operacions d’emmagatzematge i optimització de la cadena logística. S’adreça a persones inscrites al SOC, i es requereix tenir el batxillerat, la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, un cicle formatiu de grau superior o certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família professional.

 

Les persones interessades en realitzar aquests cursos us podeu adreçar a la primera planta del Mercat Municipal, al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, trucar al telèfon 93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25