Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 06:07 h

NOTÍCIES

  • Felicitem la Policia Local, la Brigada Municipal i els voluntaris de Protecció Civil pel treball realitzat durant el temporal de neu
  • Felicitem la Policia Local, la Brigada Municipal i els voluntaris de Protecció Civil pel treball realitzat durant el temporal de neu

Felicitem la Policia Local, la Brigada Municipal i els voluntaris de Protecció Civil pel treball realitzat durant el temporal de neu

14/3/2018

La sala de plens de l’Ajuntament d’Abrera va acollir aquest dimarts a la tarda l’acte de reconeixement a la nostra Policia Local, Brigada Municipal i voluntaris de Protecció Civil per les feines realitzades durant el temporal de neu que va afectar el nostre municipi la nit del dimarts 27 de febrer i la matinada del dimecres 28 de febrer.

L’acte va comptar amb l’assistència de treballadors i voluntaris, de l’alcalde, Jesús Naharro, el regidor d’Obres i Serveis, Albert Roca, el regidor de Seguretat Ciutadana, José Luis Hita, l’inspector de la Policia Local, Juan Antonio González, i la cap de la Brigada Municipal, Cecilia Gaete.

L’alcalde va agrair la dedicació i l’esforç realitzat durant les hores crítiques. També va agrair la feina realitzada pel departament de Comunicació. El pla d'actuació per neu va ser activat per garantir la seguretat dels nostres veïns i veïnes i minimitzar els riscos del temporal de neu, primer en fase de prealerta i posteriorment en alerta.

L’operatiu establert pel Centre de Coordinació Municipal (Cecopal) va funcionar correctament i es van aplicar mesures preventives com el reforç dels serveis de la Policia Local, la Brigada Municipal i Protecció Civil, juntament amb els voluntaris de Protecció Civil, així com el Departament de Comunicació.

Recordeu que en situacions d'alerta podeu consultar les nostres informacions a la Pàgina web www.ajuntamentabrera.cat, App Connecta't a Abrera. Ràdio Abrera, al 107.9 de la FM. Pàgina web de Ràdio Abrera www.radioabrera.cat i l'App Ràdio Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25