Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 20/03/2018 | 22:35 h

NOTÍCIES

  • XVIII Caminada de Primavera
  • XVIII Caminada de Primavera
  • XVIII Caminada de Primavera

    + 2

  • XVIII Caminada de Primavera
  • Cartell XIX Caminada de primavera

Vine a la 19a Caminada de Primavera, Abrera – Montserrat!

8/3/2018

Un any més, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera organitzem la Caminada de Primavera, amb la col•laboració d’entitats com el Centre Excursionista d’Abrera i Protecció Civil d’Abrera. Enguany realitzarem la dinovena edició de la Caminada Abrera - Montserrat el diumenge 15 d’abril. Us hi esperem!

Les inscripcions es poden fer en aquesta pàgina web, feu clic aquí, o també a la recepció del Centre Aquàtic Municipal (CAM) tots els dies en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 7.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00  a 14.00 hores.

L’últim dia d’inscripció serà el dimarts 10 d’abril o quan s’arribi al màxim d’inscrits ja que les places són limitades a 500 persones. La caminada és una activitat oberta a tothom. Els menors de 18 anys hauran de lliurar una autorització (veure pdf) per poder participar-hi.

La caminada començarà a les 7 del matí al Pavelló d’Esports Municipal i finalitzarà al Monestir de Montserrat cap el migdia, passant pels municipis d’Esparreguera i Collbató.

Pel bon funcionament de l’activitat s’establiran diferents controls de pas: a l’inici del camí vell o camí de les bateries, a la cruïlla de Sant Joan, a la cruïlla de Sant Miquel i a l’arribada, davant l’estació del cremallera.  

Hi haurà una parada a la plaça de l’Era, Oficina de Turisme de Collbató, per tal de fer un petit àpat. Aquesta parada no es obligatòria. És important que recordeu que no és una cursa ni una competició, per la qual cosa, no hi ha ni categories ni classificacions.

Aconsellem portar calçat i roba adient, un àpat, com a mínim, i aigua suficient per a tota la caminada. A tots els participants se’ls hi farà entrega d’una ampolla d’aigua a la sortida i una samarreta commemorativa a l’arribada. Us recomanem anar sempre en grup. Respecteu el vostre entorn i no embruteu; porteu una bossa per posar-hi i emportar-vos les vostres deixalles.

Per l’organització de la caminada també comptem amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Ivsiberica, i Base Sayas Esport.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies