Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 10/07/2020 | 18:52 h

NOTÍCIES

  • Escola Bressol Món Petit

Concedim ajuts econòmics per als infants de 0 a 3 anys de l’Escola Bressol Municipal Món Petit

2/3/2018

Des del l’Ajuntament d’Abrera hem obert una convocatòria per sol•licitar ajuts econòmics per als infants de 0 a 3 anys de l’Escola Bressol Municipal Món Petit, amb l’objectiu d’ajudar encara més les famílies. Són ajuts d’escolaritat, menjador i acollida.

La finalitat d’aquests ajuts és la de contribuir a l’accés a centres i serveis educatius públics del primer cicle d’educació infantil sota el principi d’igualtat d’oportunitats.

Per a l’atorgament dels ajuts es tindrà en compte la situació socioeconòmica de la unitat familiar (segons nivell de renda). Les situacions específiques que pugueu acreditar la família (família nombrosa, monoparental, condició de discapacitat, tenir un germà al centre...). I, en el cas que la família estigui atesa pels Serveis Socials de l’Ajuntament, la valoració d’aquest departament.

Aquelles famílies que vulguin participar en aquesta convocatòria hauran de presentar la sol·licitud i la resta de documentació, fins el dimarts 13 de març de 2018. Poden fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30  a 19.00 hores). O per via electrònica (necessari disposar de DNIe o certificat electrònic reconegut), a través de la nostra seu electrònica.

L’imprès de sol·licitud el trobareu a l’Escola Bressol Municipal Món Petit (Antoni Gaudí, 4) i fent clic aquí. També podeu consultar les bases de la convocatòria a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25